קידום אתרים בגוגל Fundamentals Explained
קידום אתרים בגוגל Fundamentals Explained
Blog Article
הערה – ככל שהאתר מכיל יותר דפים, כל הסיכוי שלא נקבל תוצאות מדויקות מהבדיקה הזו. למרות זאת, מדובר באינדיקציה פשוטה וטובה מספיק על מנת לקבל מושג ראשוני.
לתדירות שבה אתם מפרסמים תוכן ישנה חשיבות משום שלתוכן הזה ישנם שני צדדים: הצד שכותב, אבל גם הצד שקורא.
כותבי תוכן מנוסים או מתחילים תוכלו למצוא בקבוצות הפייסבוק הייעודיות או בסוכנויות שונות המספקות שירותי כתיבה, אולם בסופו של יום, אין תחליף להמלצה שבאה מתוך ניסיון של קולגה.
חשוב להיות מקוריים ושום אופן לא להעתיק מאף אחד – לשכפל תוכן מאחרים זה אחד הדברים הגרועים שאתם יכולים לעשות.
מן הסתם, לא ניתן לקדם אתר אם גוגל בעצמו לא "מכיר" אותו (שלום שלום, לא סחבקיות וכאלה).
אם לא תחברו את האתר לכלים הנ"ל, רק אתם תדעו כמה הקידום שלכם תרם (וגם אתם לא תקבלו תמונה מלאה), הלקוח – לא.
ניתוח אתרי המתחרים יעלה אצלכם רעיונות טובים שתוכלו לבצע גם על אתר הלקוח שלכם. זה גם ייתן לכם אינדיקציה לדעת מול מה אתם עומדים.
כמובן שאין לזה סוף ותמיד אפשר לשפר עוד ועוד, אבל בגדול – השאיפה היא לגרום לאתר הלקוח שלכם להיות חזק יותר מכל האתרים שכרגע מתחרים בו.
טיוב של מפת האתר יאפשר למנוע החיפוש לסרוק את האתר שלכם בצורה יעילה יותר, ולתעדף את תקציב הזחילה בצורה אפקטיבית.
עורכי דין קודם כל, אנחנו הכי טובים בזה בארץ בביטחון מלא, פרויקטים בינלאומיים, מביאים תוצאות יפות, איקומרס, בהנחה ויש לכם אתר ברמה ועם הרבה מוצרים ולא משהו קטן, אלו הפייבוריטיים שלנו.
לא משנה לאיזה ערך תיכנסו, ברוב המקרים אתם תוכלו לזהות בטקסט "קישורים פנימיים" שאלו בעצם מילים שלרוב מקבלות הדגשה / צבע read more שונה משאר הטקסט, ניתן ללחוץ עליהן ולהגיע אל עמוד רלוונטי שמסביר על אותו ביטוי או מרחיב עליו.
והדרך לצבור קרדיט על הישגים היא דרך הצגת השינויים של לפני תחילת הקידום ואז בכל חודש שעובר.
אחת מן המשימות אליהן צריך לגשת מקדם אתרים בבואו לבצע אופטימיזציה לאתר היא לזהות את הקישורים השבורים באתר, כלומר, הקישורים שיוצאים מדפי האתר אך מובילים לכתובת שאינה רלוונטית עוד, ולטפל בהם. על מנת לטפל בקישורים שבורים יש צורך במיפוי התוכן אליו מתייחס הקישור, במציאת תוכן אלטרנטיבי שיכול לספק מענה לחווית הגלישה של המשתמש אשר עושה שימוש בקישור, ובביצוע הפניות קבועות או זמניות לעמוד החדש.
תוכן משוכפל הינו תוכן שמופיע בווריאציות כאלו ואחרות באתר עצמו או באתרים אחרים. חשוב להבין: לא תמיד תוכן משוכפל מקורו בהעתקת מידע באופן אסור שמפר זכויות יוצרים.